8 tipů na báječné polévky, které budete mít hotové do půl hodiny

2846
Sdílejte

Dýňová polévka

Tuto polévku si ráda vaří Paula z Montany a doporučuje ji i při dietách, neobsahuje totiž tolik kalorií. Jaké suroviny potřebujete?

asi 900 gramů italské klobásy
2 šálky čerstvých žampiónů
jedna střední cibule a 4 stroužky česneku
kuřecí vývar

V neposlední řadě také potřebujete dýni, tu nejlépe konzervovanou, nebo vařenou, pak také smetanu na vaření, vodu, cukr a koření na dochucení jako je skořice, italská směs, kurkuma, zázvor, muškátový oříšek. K zahuštění kukuřičný škrob a na ozdobu čedar. V hlubokém hrnci bez tuku restujte cibuli s klobásou na kolečka pokrájenou, pak přijdete žampióny. Následně přidejte česnek a všechno koření dle chuti a konzervu s dýní a zalijte vývarem, nakonec zjemněte smetanou. Strouhaným čedarem pak můžete hotovou a servírovanou polévku posypat.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Luxusní jablkové poháry: Minimum času, jen pár surovin a máte bombastický dezert, který všem vyrazí dech !

Tento geniální CHLÉB bez droždí a sody je jednoduchý na přípravu a měkoučký vydrží i týden : Ani minutu nekyne !

Tvarohový koláč “Tří chutí” Bez těsta. Peču už třetí plech a nemůžem se dojíst – jednoduchý a fantastický recept !

Připravte si tento dezert k ranní kávě a váš den bude hned hezčí ! Žádné pečení, žádná želatina a minimum námahy

Luxusní domácí kinder zákusek XXL: Nejoblíbenější dezert, po kterém se všichni můžou zbláznit !

Další články