8 tipů na báječné polévky, které budete mít hotové do půl hodiny

2846
Sdílejte

Babiččina rajčatová polévka

Gerri z Rhode Islandu se podělila o výborný recept, který vařívala její milá babička.

Suroviny na rajčatovou polévku: 2 lžíce másla, jedna lžíce hladké mouky, 2 šálky rajčatové šťávy, půl šálku vody, 2 lžíce cukru, trochu soli, ¾ šálku těstovin dle obliby, čerstvá petrželka dle chuti.

V malém hrnci si nejprve orestujte cibuli na másle, pak přidejte mouku, abyste vytvořili světlou jíšku, následně vlijte rajčatovou šťávu a vodu a za stálého míchání povařte do zhoustnutí. Dochuťte solí a cukrem. Vložte těstoviny a vařte, dokud nezměknou. Hotovou polévku můžete dozdobit petrželí.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Luxusní jablkové poháry: Minimum času, jen pár surovin a máte bombastický dezert, který všem vyrazí dech !

Tento geniální CHLÉB bez droždí a sody je jednoduchý na přípravu a měkoučký vydrží i týden : Ani minutu nekyne !

Tvarohový koláč “Tří chutí” Bez těsta. Peču už třetí plech a nemůžem se dojíst – jednoduchý a fantastický recept !

Připravte si tento dezert k ranní kávě a váš den bude hned hezčí ! Žádné pečení, žádná želatina a minimum námahy

Luxusní domácí kinder zákusek XXL: Nejoblíbenější dezert, po kterém se všichni můžou zbláznit !

Další články