Zjistěte, jaký typ muže je pro vás ideální podle toho, který se vám líbí na obrázku.

8289
Sdílejte

Mnoho žen má problém najít si ideálního partnera a přitom ani netuší proč. Nehledě na zdánlivé dokonalosti partnera, nemusel to být prostě ten pravý. Všechny ženy mají totiž souzeno navázat skutečně silný a klidný vztah pouze s daným typem muže.

1. Hodí se k vám muž typu „otce“ , což je zapříčiněno především tím, že vy sama představujete ženu „dcerku“ vyžadující nestálou pozornost a péči. Máte problém s tím, co vlastně chcete z čehož vyplývá i prchlivost vaší povahy. Nejčastější příčinou selhání vztahu ve vašem případě je pocit, že partner se o vás přestal zajímat. Způsobuje to u vás značnou nevrlost a končí to ochladnutím vašich citů.

Jelikož potřebujete cítit neustálou lásku a vyžadujete si pozornost, váš partner musí být schopen nést odpovědnost za vaše problémy, ale musí být také připraven plnit ty nejzvláštnější přání. Jen s takovým mužem se budete cítit v bezpečí. Harmonii ve vztahu vám zaručí jeho sebevědomí, rázný postoj k problémům i fakt, že se na něj můžete s čímkoliv obrátit. Bez problémů se podřídíte i vy jeho požadavkům, jen abyste si zachovali tvář tatínkova dobrého děvčátka.

Kam dál?

Jak funguje váš mozek ? Zákeřná optická iluze dokáže odhalit jak na tom jste. Zjistit byste to měli podle zvířete, které dokážete rozpoznat ve spleti černobílých vzorů

Test: Vyberte si jeden pár bot a zjistěte, čím jste výjimečná !

Ani vysokoškoláci nemohou na této fotografii najít vetřelce. Pouze 6 % našlo do 5 sekund odpověď

Logický úkol, který se na první pohled zdá snadný, ale není!

Rozhodněte se, který lapač snů se vám líbí nejvíce, abyste zjistili, co přinese budoucnost

Další články