Zjistěte, jaký typ muže je pro vás ideální podle toho, který se vám líbí na obrázku.

8284
Sdílejte

Harmonický vztah pro vás znamená vzájemné porozumění a respekt, vyžadujete svůj životní prostor s dostatkem času a svobody. Vaším partnerem se tedy nemůže stát kdokoliv, potřebujete po svém boku muže, který má podobné hodnoty jako vy, musí být především inteligentní a samostatný. Základním pilířem vašeho vztahu je vzájemné porozumění ve věci životních postojů. Někdo by si mohl myslet, že v takovém vztahu je romantika nepravděpodobná, není to však vůbec pravda.

4. Pokud jste žena typu „sestra“ sednete si s typem muže „dítěte“ , který tu pro vás bude za každých okolností. S partnerem potřebujete mít společné nejen záliby, ale i postoje k životu. Právě díky této podobnosti spolu chcete trávit co nejvíce času, co dokážete náležitě ocenit. Svému partnerovi chcete být absolutně všem. Nemáte problém být vášnivou milenkou a vzápětí nejlepším kamarádem, vždy připraveným rozdat dobré rady či podat pomocnou ruku. Je přirozené, že podobné chování očekáváte od svého partnera, i když je vám předem jasné, že to nebude ve stejné míře.

Takový vztah se vám podaří vystavět jen s mužem „dítětem“ , protože je ochoten vás následovat a pomáhat vám v budování vztahu. Například typ nezávislého muže by vás zbytečně znervózňoval, protože by neustále podrývat vaši snahu zastáváním svého vlastního jedinečného postoje. Pokud byste se však trochu uvolnili a dali sobě i partnerovi více svobody na trávení času zvlášť, neměli byste problém udržet si silné partnerství ani s nezávislým typem muže.

 

Kam dál?

Jak funguje váš mozek ? Zákeřná optická iluze dokáže odhalit jak na tom jste. Zjistit byste to měli podle zvířete, které dokážete rozpoznat ve spleti černobílých vzorů

Test: Vyberte si jeden pár bot a zjistěte, čím jste výjimečná !

Ani vysokoškoláci nemohou na této fotografii najít vetřelce. Pouze 6 % našlo do 5 sekund odpověď

Logický úkol, který se na první pohled zdá snadný, ale není!

Rozhodněte se, který lapač snů se vám líbí nejvíce, abyste zjistili, co přinese budoucnost

Další články