Zjistěte, jaký typ muže je pro vás ideální podle toho, který se vám líbí na obrázku.

8258
Sdílejte

2. Jelikož jste typem ženy „matky“ váš partner by měl být typem muže „dítěte“ nebo dokonce typem „zakomplexovaného muže“ . Pro svého partnera se snažíte udělat maximum a vaší hlavní životní prioritou je být za každých okolností užitečná pro jiné. Vaši blízký jsou pro vás nesmírně důležitý, trávíte s nimi veškerý volný čas s přesvědčením, že bez vaší pomoci a dozoru by si v životě neporadili. Avšak za vaší upřímnou snahou být užitečná pro lidi kolem vás může být i podvědomá touha přimět je, aby vás jako vůdkyni následovaly a poslouchali. Díky vaší autoritativní povaze je pro vás ideálním partnerem člověk, kterému vaše dominance ve všech oblastech bude vyhovovat.

Nemá problém s tím podřídit se vám v důležitých rodinných rozhodnutí či malichernostech. Vaše očekávání může naplnit jen typ „zakomplexovaného“ muže, který bude vaši ochranu a starost brát s nadšením nebo typ muže „dítěte“ , pro kterého bude žena jako vy splněným snem o nalezení ochránkyně před životními problémy.

3. K nezávislému muži se hodí nezávislá a samostatná žena, přesně jako vy. Vaše ambicióznost a nezávislost je pro muže velmi přitažlivá, i když trochu strachu v nich vyvolává ta část vaší povahy, kterou lze nazvat „mrcha“ . K šťastnému životu prostě potřebujete svobodu, proto je pro vás náročné najít partnera, který by vám ji byl schopen dopřát.

Kam dál?

Test: Vyberte si jeden pár bot a zjistěte, čím jste výjimečná !

Ani vysokoškoláci nemohou na této fotografii najít vetřelce. Pouze 6 % našlo do 5 sekund odpověď

Logický úkol, který se na první pohled zdá snadný, ale není!

Rozhodněte se, který lapač snů se vám líbí nejvíce, abyste zjistili, co přinese budoucnost

Vyberte si svého oblíbeného anděla a uvidíte, co vám přinese do života

Další články