Vrátil se z oslavy narozenin a byl „pod obraz.“ Když snědl, co mu podala, byl fit za 10 minut! Jak je to možné?

2344
Sdílejte

Jíte v létě polévku? To je dobře, protože dodáváte tělu potřebné tekutiny, soli a vitamíny. Uvařte třeba báječnou zelňačku s vepřovým masem a uzeným kolenem. Kysané zelí je vitamínovou bombou samo o sobě. Lahodné měkké maso vám dodá spoustu energie pro letní radovánky. Jako přílohu stačí krajíc chleba a geniálně jednoduchý oběd máte na stole.

Ingredience

  • 1 cibule
  • 1 uzené vepřové koleno
  • 750 g vepřové krkovice s kostí
  • 2-3 stroužky česneku
  • 3 litry kyselé vody ze zelí
  • 200 g kysaného zelí
  • 1 kg brambor
  • sůl, mletý černý pepř
  • 5 bobulí nového koření

 

Pracovní postup

Slitou vodu ze zelí dejte do většího hrnce, přidejte pokrájené kysané zelí, umyté maso, uzené koleno, celou oloupanou cibuli a kuličky nového koření. Přiveďte polévku k varu.

Vše pozvolna vařte na mírném ohni, až bude maso zcela měkké.  

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články