Zajímá vás, jak si vedete v žebříčku upřímnosti podle horoskopu ? Budete překvapeni !

2942
Sdílejte

Tyto ženy nebývají upřímné, dokud to není skutečně nutné. Nemají rády, když musí člověku sdělit něco, co nechtějí, aby věděl. Střelkyně mají rády klid a pohodu, tzn. pokud by měli zalhat pro dobro všech, udělají to.

8. místo, Váhy

I přes to, že se jedná o skutečně zlaté ženy, jejich největším problémem je jejich neupřímnost. Nedokáží být upřímné z jednoho prostého důvodu – nemají rády, když musí sdělovat smutné či nepříjemné zprávy. Jsou to dobré duše, ale upřímnost není jejich silná stránka.

7. místo, Štír

Štírky mají velmi zajímavou osobnost. Svou upřímnost “darují” pouze těm nejbližším a své rodině. Jakmile jednají s cizími lidmi, nebo se známými, drží se spíše zpátky a pokud by jim ta upřímnost měla uškodit, spíše budou neupřímné.

Pokračování na další straně

6. místo, Beran

Nositelky znamení Beran jsou milé a klidné ženy, které svou upřímností příliš neplýtvají. Tyto ženy jsou upřímné v těch správných chvílích, ale pokud by měly kamarádce potvrdit, že je v těch šatech tlustá, tak to samozřejmě neudělají. Jsou to andílci s obrovským srdcem!

5. místo, Vodnář

Vodnářky budou ve většině případů upřímné. Nedělá jim problém říct pravdu, ať už je sebevíc krutá. Nicméně pokud mají k člověku velkou citovou vazbu a měli by jim říct něco, co jim ublíží, tak to neudělají. Nechtějí, aby jejich blízcí cítili jakoukoliv bolest.

Kam dál?

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Další články