Těchto 7 věcí považují ženy na mužích za nejvíce přitažlivé! Tímto nás ženy vždy dostanou!

2762
Sdílejte

Asi každý z nás má určité představy o osobě opačného pohlaví. Víme, co nás na druhé osobě přitahuje a vzrušuje a čemu bychom dokázali odolat jen velmi těžko. Každý to má samozřejmě jinak a věci, které obdivujeme na druhých lidech jsou velmi individuální. Existují ale znaky, které na mužích ocení téměř každá žena a určitě ji to nenechá chladnou. Pojďte se podívat na 7 věcí, kterým na muži neodolá téměř žádná žena!

1. Žíly na rukou, zejména předloktí: Krásné, vypracované, pevné a velké ruce je to, co okouzlí každou ženu. Díky pravidelné aktivitě jsou na mužských rukou dobře viditelné žíly, které působí velmi sexy. Právě velké a vypracované ruce vzbuzují dojem, že muž se o ženu dokáže postarat a to je to, co každá žena chce. Odvážného chlapa, při kterém se může cítit v bezpečí.

2. Dobrý v kuchyni: Muž, který umí vařit? Tak to je rozhodně to, co ocení každá! Láska jde i přes žaludek a neplatí to jen pro pány, ale i pro dámy. Když muž vyvine iniciativu a překvapí svou partnerku chutnou večeří nebo upečením lahodného moučníku, tak o romantický večer má dvojice určitě postaráno.

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : Havárie autobusu plného dětí na Příbramsku. Ten skončil v příkopě převrácený na bok

Průzkum ukázal, že Češi jsou ze všech zemí unie k Evropskému parlamentu nejkritičtější

Při přesazování květin Mirka našla v hlíně z obchodu zubní můstek, zčásti se zlatými zuby

Švédsko usnadňuje změnu pohlaví, nově bude možná již od 16 let

Dezolátní stav dětského oddělení Thomayerovy nemocnice. Starými okny fouká na nemocné děti a miminka? Dejte tam peřinu

Další články