Tak tohle jste ještě nejedli: Delikatesa z rýže, kterou na výbornou připraví i naprostý začátečník. Labužníci, těšte se!

2666
Sdílejte

Už zase marně dumáte, co uvaříte k obědu? Musí to být chutné, rychlé a zdravé. Udělejte lahodné houbové rizoto s cuketou. Posypejte ho božským parmezánem a čerstvými bylinkami. Během chvilky dostanete fantasticky chutné jídlo plné vitamínů a minerálů. Jeho přípravu zvládne i naprostý začátečník. Pochutnejte si ještě dnes!

 

Ingredience

  • 1 litr masového vývaru
  • 400 g rýže
  • 10 g sušených hub
  • 250 g cukety
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 100 ml bílého vína
  • 2 polévkové lžíce másla
  • 50 g slaniny
  • sůl
  • 2 polévkové lžíce strouhaného parmezánu + na ozdobu

Pracovní postup

Houby namočte aspoň na 30 minut do teplé vody. Potom vodu slijte a 200 ml jí přidejte do masového vývaru.

Přilijte bílé víno a zamíchejte.

Cibuli a slaninu nakrájejte na malé kostičky.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články