Tak tohle jste ještě nejedli: Delikatesa z rýže, kterou na výbornou připraví i naprostý začátečník. Labužníci, těšte se!

Sdílejte

Přilijte 3 naběračky připraveného vývaru. Za častého míchání pozvolna vařte, dokud se tekutina nevyvaří, nebo nevsákne do rýže. Podle potřeby dolévejte  po naběračkách vývar. Vařte asi 30 minut do změknutí rýže.

Kam dál?

Mimořádně lehké a chutné slané pečivo se sýrem. Ideální k vínku, nebo jen tak když dostanete chuť na něco křupavého !

Stačí smíchat jen majonézu a mouku a máte základ na toto skvělé jídlo : Těsto naplňte chutnou kuřecí nádivkou a všichni u stolu se budou jen oblizovat !

Tohle je můj nejoblíbenější dezert : Je lehký, rychlý a super chutný !

Jednoduché, levné a dokonale křupavé hrnkové housky. Chutnají jako od pekaře !

2 TOP recepty na brambory s mletým masem : Celý oběd je hotový najednou a bez zbytečného špinavého nádobí !

Další články