Používáte na veřejných toaletách vysoušeč rukou? Měli byste stým ihned přestat, pokud chcete předejít závažným chorobám!

2205
Sdílejte

Momentálně prožíváme „boom“ v stavění veřejných toalet a papírové utěrky, kterými jsme si zvykli sušit ruce, nahradili super rychlé sušiče na ruce, které slibují vysušení již za 10 sekund. Nicméně nemyslete si, že tyto zázračné zařízení jsou pro naše ruce dobré, existuje i spousta nevýhod, které se spojují nejen se suchou kůží rukou. Nedávno se obyvatelka Kalifornie Nicole Ward, který pracuje v laboratořích, rozhodl otestovat jednu ze sušiček a konkrétně se zaměřil na přítomnost škodlivých bakterií v ní. Jaký je výsledek?

Elektrická sušička rukou Nicole Ward kontrolovala přítomnost bakterií jedné z moderních sušiček na veřejných WC a své výsledky publikovala na své stránce na sociálních sítích. Jak se ukázalo, v sušičkách je velké množství bakterií. To není překvapující, vždyť bakterie jsou všude, že? Američanka ukazuje ve svých článcích Petriho misku a hlavně to, co na ní vyrostlo za pár dní poté, co ji umístila pod sušičkou jedné z nejběžnějších značek pouze na 3 minuty.

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : Havárie autobusu plného dětí na Příbramsku. Ten skončil v příkopě převrácený na bok

Průzkum ukázal, že Češi jsou ze všech zemí unie k Evropskému parlamentu nejkritičtější

Při přesazování květin Mirka našla v hlíně z obchodu zubní můstek, zčásti se zlatými zuby

Švédsko usnadňuje změnu pohlaví, nově bude možná již od 16 let

Dezolátní stav dětského oddělení Thomayerovy nemocnice. Starými okny fouká na nemocné děti a miminka? Dejte tam peřinu

Další články