Nesmírně dobré stehýnka v jogurtu: Tento recept jsem si dovezla z dovolené v Chorvatsku – chutnají jako z grilu !

1959
Sdílejte

Postup:

Suroviny na marinádu promícháme – utřeného marinádou zalijeme stehna a necháme odpočívat v lednici minimálně na 2 hodiny, ideální na noc .

Na druhý den posypeme petrž.natí , naplátkovat máslo, zakryjeme alobalem a dáme péct do měkka / teplota 180 stupňů, asi 40 minut / – když jsou již měkké, můžeme se rozhodnout, už jen odstraníme alobal a necháme za občasného polévání zapéct do křupava odkryté nebo posypeme strouhaným sýrem a necháme zapéct se sýrem.

Stehýnka jsou vynikající – šťavnaté, křupavé a voňavé. U nás by se jedly stále.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Domácí nanukový dort MILKA: Tak toto je absolutní bomba na léto. Na kupované zmrzliny se už ani nepodíváte !

Nikdy jsem nejedla tak chutné brambory: RECEPT na strouhané brambory se šunkou – jednoduchá a lehká večeře za minutku!

Lehký čokoládový sušenkový koláč, hotový za pár minut! BEZ PEČENÍ

Pokud máte doma mléko v krabici a vajíčka, toto určitě zkuste: Zmrzlinová BOMBA za 10 minut

Luxusní bramborové tyčinky plněné sýrem s famózním česnekovým dipem – hotové za 15 minut!

Další články