Nejlepší nepečený pamlsek na léto: Pokud máte doma 2 kelímky smetany a drobné ovoce, tento recept určitě vyzkoušejte !

8363
Sdílejte

5. Želatinu přidejte k smetanové směsi a důkladně promíchejte.

Recept pokračuje na další straně

6. Trochu ovoce si odložte na zdobení, zbytek vmíchejte do smetanové hmoty.

7. Hmotu nalijte do formy a vrch ozdobte ovocem.

8. Odložte do chladničky na 4 hodiny.

9. Pomocí nože oddělte dezert od formy a složte boční část.

10. Nakrájejte a můžete podávat. Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články