Nejlepší nepečený pamlsek na léto: Pokud máte doma 2 kelímky smetany a drobné ovoce, tento recept určitě vyzkoušejte !

2282
Sdílejte

Postup:

1. Smíchejte vodu pokojové teploty se želatinovým práškem a nechte nabobtnat 20 minut.

2. Potom tuto želatinu nalijte do hrnce a rozpusťte ji při cca 80 ° C. Následně nechte vychladnout na pokojovou teplotu.

3. V samostatné misce smíchejte kysanou smetanu s cukrem a vanilkou. Vyšlehejte mixérem, dokud se cukr zcela nerozpustí.

4. Ovoce si omyjte, osušte a nakrájejte.

5. Želatinu přidejte k smetanové směsi a důkladně promíchejte.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Nenáročné obložené vepřové kotlety pečené v troubě: Fantastické jídlo, které se hodí na běžný den, i na slavnostní stůl !

Mimořádně lehké a chutné slané pečivo se sýrem. Ideální k vínku, nebo jen tak když dostanete chuť na něco křupavého !

Stačí smíchat jen majonézu a mouku a máte základ na toto skvělé jídlo : Těsto naplňte chutnou kuřecí nádivkou a všichni u stolu se budou jen oblizovat !

Tohle je můj nejoblíbenější dezert : Je lehký, rychlý a super chutný !

Jednoduché, levné a dokonale křupavé hrnkové housky. Chutnají jako od pekaře !

Další články