Matka dětem zahodila zmrzlinu: Dala jim lekci, na kterou nezapomenou !

2277
Sdílejte

Výchova dítěte není jednoduchá a rodiče si často musí sáhnout až na dno svých fyzických i psychických sil. Mnohokrát tak musí zvýšit hlas, říct tak nenáviděné slovo ,, NE „nebo dát svým potomkům lekci, která se jim vryje do paměti.

Jaime Primakov Sullivan pochází z amerického státu New Jersey a společně s manželem vychovává tři děti Charlie, Max a Olivii. Na sociální síti se ráda pochlubí svou rodinkou a s fanoušky se podělí io situace či důležité momenty, které se jí během dne staly.

Nedávno uvedla, že se s dětmi během horkého dne vybrala na zmrzlinu. Nechala je vybrat jejich oblíbené příchutě a následně čekali na objednávku. Po pár minutách se objevilo asi 17-leté děvče, které v podniku obsluhovalo a přineslo jim ledovou pochoutku.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články