Mascarpone zakysaný smetanový koláč, který ani další den nevyschne – pokud ho vydržíte hned nesníst

2382
Sdílejte

2 dl zakysanou smetanou

50 dkg třešní (konzervy jsou také dobré)

Recept pokračuje a další straně

Příprava:

1. Mouka se smíchá s práškem do pečiva. Přidejte další ingredience, dobře spolu pracujte a chlaďte 20 minut.

2. Pro smetanu smíchejte mléko, cukr a pudinkový prášek a nechte vychladnout. Po ochlazení smíchejte zakysanou smetanu, mascarpone a vymačkanou citronovou šťávu.

3. Rozdělte těsto na polovinu a vylejte jednu na střední plech potažený pečícím papírem.

4. Krém na těsto, posypte oloupanými třešněmi,položte na plech natažený z druhé poloviny těsta, píchněte vidličkou a pečte v předehřáté troubě o 180 stupňů.Dobrou chuť.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články