Magický jahodový koláček, kterému nikdo neodolá: Jemný, šťavnatý a krém je ukrytý přímo v těstě !

4455
Sdílejte

Postup:

Jahody zbavíme stopek a nakrájíme na malé kousky. Do mísy si dáme všechny 4 vejce, přidáme cukr a sůl. Vyšleháme do nadýchané bílé pěny. Za stálého šlehání přidáme kůru z citronu a postupně přidáváme na střídačku mléko, olej a mouku. Nakonec přidáme prášek do pečiva. Do tohoto krémového těsta nyní přidáme jahody.

Dobře promícháme a nalijeme do formy o průměru 24 cm. Uvaříme si vanilkový pudink podle návodu a po lžících ho vrstvíme na těsto.

Recept pokračuje na další straně

Vložíme do předehřáté trouby na 170 ° C a pečeme asi 40 – 45 minut. Po uplynutí této doby koláč vyjmeme a provedeme test párátkem. Když je koláč hotový, necháme ho mírně vychladnout a posypeme práškovým cukrem. Ozdobíme čerstvými jahodami a můžeme podávat. Přejeme dobrou chuť!

 

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články