Lepší čokoládový dort jste nejedli: Jednoduchá příprava, nadýchané těsto a lahodný krém !

12670
Sdílejte

200 – 220 g změklého másla

1 1/3 sklenice cukru (17 PL nebo 280 g)

vanilku podle chuti

1 – 2 lžíce citronové nebo pomerančové šťávy

Na polevu:

3 PL cukru (50 g)

1 PL kakaa (17 – 20 g)

2 PL smetany (75 g)

15 g másla

Recept pokračuje na další straně

Postup:

1. Žloutky vyšlehejte se solí a cukrem do hladké bílé hmoty.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články