Ledová smršť: V létě každý chce jen tuto osvěžující bombu !

4955
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Bílky a cukr krystal vyšleháme do husté pěny, postupně po lžících přidáváme mouku a zlehka promícháme. Nakonec vmícháme i citronovou kůru. Vznikne nám bílkové těsto.

Plech 29 x 39 cm vyložíme pečícím papírem, těsto rovnoměrně rozetřeme a dáme péct na 180 stupňů 20 minut. Mezitím si připravíme nádivku, krém. Žloutky, mléko 200 ml a pudink rozmícháme.

Recept pokračuje na další straně

Zbytek mléka, cukr krystal dáme do misky a vaříme. Když mléko sevře, vlijeme připravenou směs uvaříme hladký krém. Když máme uvaření vmícháme do něj máslo ještě za horka, aby se rozpustilo a úplně nakonec vmícháme i citronovou kůru a šťávu (trochu šťávy si můžeme odložit stranou na pokapání cesta). Dáme vychladnout.

Na upečený korpus rovnoměrně rozetřeme krém. Dáme do chladničky ztuhnout. Nakonec si připravíme šlehačku. Vyšleháme a rovnoměrně rozetřeme na krém. Vrch dozdobíme šlehačkou a dáme vychladnout.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články