Postup:
Stehýnka omyjte a osušte papírovými utěrkami. Na každém stehýnku udělejte 3-4 příčně a mělké zářezy.
Dejte stehýnka do hluboké misky. Přidejte papriku, pálivou papriku podle chuti, granulovaný česnek, koření na kuře, bylinky, sůl a pepř podle chuti, sojová omáčka a olej. Dobře promíchejte a rozetřete koření na povrch všech stehýnek.
Nechte marinovat 2 hodiny.
Recept pokračuje na další straně
Cibuli nakrájejte na tenké půlměsíčky a opečte ji v malém množství oleje, dokud nezměkne a trochu nezhnědne. Přeložte do misky nebo na talířku.
Kuřecí stehna osmažte na téže pánvi, na vysoké teplotě, pod pokličkou, na obou stranách – až do zlatohněda.
Recept pokračuje na další straně
Nalijte zbytek marinády na pánev. Smaženou cibuli rozložte na povrch a přidejte pivo.
Snižte teplotu a pánev znovu zakryjte pokličkou. Stehýnka vařte dalších 15 minut.