Postup:
1. Vejce rozdělíme na bílky a žloutky, z bílků vyšleháme tuhý sníh, do kterého postupně vyšleháme i cukr. Přidáme postupně žloutky a šleháme dál, nakonec přidáme i pudinkový prášek a vše spolu šleháme, dokud se prášek nerozpustí.
2. Takto vyšlehanou hmotu rozdělíme na 2 poloviny a každou upečeme zvlášť na plechu jako samostatnou piškot. Pečeme na plechu vystlaném pečícím papírem, dokud není těsto propečené (při 180 stupních).
3. Střední plát těsta: Z bílků opět vyšleháme tuhý sníh, přidáme žloutky a půl prášku do pečiva. Hmotu rozdělíme na dvě části, do jedné vmícháme vanilkový a do druhé ovocný pudinkový prášek. Na plech vyložený papírem střídavě pomocí lžíce vrstvíme žluté a barevné těsto. Dáme péct do vyhřáté trouby na 180 stupňů stejně jako předchozí dva piškoty.
Recept pokračuje na další straně
Po vychladnutí dáme ze všech tří plátů dole upečenou kůrku (zákusek bude vypadat krásnější a rovnoměrněji, také lépe nasaje punč a džem).
Jdeme vrstvit. První – žlutý plát těsta dáme na plech, potřeme ho džemem. Pokračujeme druhým plátem těsta – tentokrát barevným. Barevný plát těsta propícháme vidličkou a přelijeme rumové sirupem (punčem). Ten získáme tak, že vodu svaříme s cukrem, dokud se cukr nerozpustí, když to vychladne, vmícháme rum a přelejme přes strakatý plát těsta.