Když se mi nechce jít do obchodu se sladkostmi, dělám si tuto rychlou roládu : Hotová je za 15 minut

3754
Sdílejte

1. Cela vejce vyšlehejte s cukrem.


2. Přidejte mouku a jedlou sodu smíchanou s octem. Vše promíchejte. Těsto by mělo být tekuté.

3. Nalijte těsto na plech vyložený papírem a rovnoměrně rozetřete.

4. Pečte v předem vyhřáté troubě na 180 stupňů asi 5-10 minut (podle trouby).

Recept pokračuje na další straně

5. Roládu po vytáhnutí z pece namažte náplní a rychle srolujte. Vrch můžete také posypat moučkovým cukrem.

Hlavním tajemstvím přípravy této rolády je rychlost, je velmi důležité ji srolovat, zatímco je stále horká, protože pokud se ochladí, při srolování dojde k prasknutí.

6. Po vychladnutí ji nakrájejte na kolečka a rozložte na pěkný talíř.
Dobrou chuť!

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články