Recept pokračuje na další straně
Postup:
1. Voda s olejem a solí dáme do hrnce a postavíme na plamen, dokud se nezačne vařit, pak přidáme mouku a mícháme, dokud se neodděluje od hrnce (já si hned beru mixér a míchám to s ním, hmota je pak hned krásně hladká), do teplého těsta přidám postupně jedno po druhém vejce a míchám, dokud hmota nebude krásně hladká.
2.Takto připravené jemné těsto hned protlačovat přes cukrářský sáček na plech vystlaný pečícím papírem a před pečením ještě pokropím vodou. Peču na nejvvyšší teplotu, dokud se těsto nezdvyhne, pak teplotu snížíme a peču na 200 stupních, dokud nemají větrníčky pěknou barvu.
Recept pokračuje na další straně
Krém1:
Litr mléka uvaříme se zlatými klasy na puding, necháme vychladnout a po vychladnutí přeložím mixéru a přiléváme za stálého šlehání smetanu, dokud nevznikne hladký krém.
Krém 2:
100g cukru úpalu na karamel a přilijeme do něj 400ml mléka, nechám vychladnout a potom vymixujeme a postupně dolévat šlehačku, dokud není krém hustý.
Poleva: