Karamelové větrníky ke kávičce: Peču je již 40 let a lepší zákusek neznám !

13402
Sdílejte

4 zlaté klasy

500 ml rostlinné smetany na šlehání

Krém 2:

100 g cukru

500 ml mléka

Rostlinnou smetanu ke šlehání (podle potřeby, aby byl krém hustý)

Poleva:

50 g kr. cukru

220 g moučkového cukru

50 ml mléka

olej

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články