Jednoduchý pěnový pamlsek bez vaření, bez pečení: Stačí 10 minut a máte nejlepší dezert, dělám ho i pro návštěvy !

6165
Sdílejte

Formu si vyložíme sušenkami, které krátce namočíme do mléka.

Stejně si vyšleháme i smetanu na tuhou šlehačku.

1/2 smetany vmícháme do pudinkového krému a navrstvíme na sušenky.

Na vrch natřeme zbylou šlehačku a nakonec pokryjeme zbytkem máčených sušenek.

Podáváme vychladnuté.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články