Jednoduchý pěnový pamlsek bez vaření, bez pečení: Stačí 10 minut a máte nejlepší dezert, dělám ho i pro návštěvy !

6087
Sdílejte

400 ml smetany na šlehání

200 ml mléka na namáčení sušenek

Formu s rozměry 28 x 22 cm

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články