Jaká poloha spánku je charakteristická pro vás a vašeho partnera? To, jak spolu spíte prozradí hodně o vašem vztahu.

10357
Sdílejte

O tom, jaký je váš vztah s vaším partnerem může vypovídat kdeco. Věřili byste, že i poloha, v jaké v noci spíte se svým partnerem má o vašem vztahu nějakou vypovídací hodnotu? Všechny tyto skutečnosti jsou ovlivňovány nevědomím, proto je přirozené, že na vědomé úrovni si to vůbec nemusíte uvědomovat.

Lžička: Jestliže jeden z partnerů spí za tím druhým a objímá ho, je to projev toho, že je ve vztahu mezi partnery silná důvěra. Kromě toho, ten z partnerů, který je vzadu může mít i velmi ochranářské tendence. Ochrana, důvěra a bezpečí je ve vztahu velmi důležité. Dejte si však pozor, aby toho ochranářství nebylo až příliš mnoho.

Spletení: Nebývá to velmi časté, protože tato poloha není pro lidi až taková komfortní, avšak může se stát že v této poloze lidé spí zejména v začátcích vztahu, případně po milování. Je dobré si na tuto polohu dávat pozor zejména proto, aby si na ni partneři nezvykli. Při silném zvyku se může stát, že později by měli problémy s usínáním odděleně.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články