Když viděla, co přinesli z lesa, zajásala! Za 30 minut už servírovala jejich bohatý úlovek. V terině nezbyla ani kapička!

1796
Sdílejte

Zase jste se vrátili z lesa s plnými košíky praváků, suchohřibů, babek a jiných hub a teď nevíte, co s nimi? Sušení a zavařování vás už nudí? To přece dělá každý. Vy si uvařte fantastickou jemnou houbovou polévku. Podávejte ji třeba se ztracenými vejci a hustě posypanou čerstvou zelenou petrželkou. Její úžasnou chuť a neodolatelnou vůně si naprosto zamilujete. Už nebudete chtít ochutnat jinou houbovku!

Ingredience

  • 400 g čerstvých lesních hub
  • 1 větší cibule
  • 250 ml smetany 33%
  • 700 g brambor
  • 5 kuliček celého pepře
  • 3 kuličky nového koření
  • 2 bobkové listy
  • sůl, mletý pepř
  • ocet dle chuti

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články