Zase jste se vrátili z lesa s plnými košíky praváků, suchohřibů, babek a jiných hub a teď nevíte, co s nimi? Sušení a zavařování vás už nudí? To přece dělá každý. Vy si uvařte fantastickou jemnou houbovou polévku. Podávejte ji třeba se ztracenými vejci a hustě posypanou čerstvou zelenou petrželkou. Její úžasnou chuť a neodolatelnou vůně si naprosto zamilujete. Už nebudete chtít ochutnat jinou houbovku!
Kam dál?
- Kynuté koláčky s pudinkem a jahodami. Stačilo pár minut a rozvoněly se po celém bytě
- Famózní pudinkové řezy složené z několika vrstev. Naprosto pobláznily celou rodinu
- Uvařila vejce ve vodě s octem. Za 10 minut servírovala takovou večeři, jakou si dáte jen v té nejluxusnější restauraci!
- Vzala králíka a zalila ho černým pivem. Za 30 minut servírovala luxusní oběd, jaký si nedáte v žádné restauraci.