Když už grilovačka, tak pořádná! Takové maso ještě nikdo z hostů nejedl. Fígl je v nakládání masa. Znáte ho i vy?

3858
Sdílejte

Kdo by neměl rád letní setkání s přáteli u rozpáleného grilu. Cítíte, jak lákavě voní všechny připravované dobroty? Nejlahodnější jsou marinovaná kuřecí prsa. Vyzkoušejte tento tajný tip! Přes noc je naložte do paprikové marinády s bylinkami. Maso do sebe vtáhne božskou chuť všeho koření. Vy se potom zaslouženě stanete králem, nebo královnou všech grilovaček.

 

Ingredience

  • 1 kg masa z kuřecích prsou
  • 1 kg brambor
  • 3 stroužky česneku
  • 300 ml oleje
  • po 1 kávové lžičce mletého pepře, sladké papriky, tymiánu, oregana a mletého kmínu
  • podle chuti koření na americké brambory

Salát

  • 1 salátová okurka
  • 2 žluté papriky
  • 3 rajčata
  • ¼ pórku
  • 100 ml extra panenského olivového oleje
  • sůl

 

Pracovní postup

Umyté kuřecí maso odblaňte a nakrájejte na menší plátky.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články