Dokonalé těsto na štrůdl podle prababičky: Netrhá se, výborně se s ním pracuje a zaručeně se vám vydaří !

896
Sdílejte

Vždycky jsem si myslela, že připravit taženou štrůdl je hotová věda. No s tímto těstem je to opravdu jednoduché – těsto je jako plastelína, výborně se s ním pracuje, netrhá se a mně se ještě nestalo, že by se štrůdl nevydařil.

Kam dál?

Tahle zapékaná krkovička si získá i ty nejnáročnější gurmány. Takovou jste ještě nejedli

Nepečené bingo řezy: V tomto horku nepeču, toto je hotové hned a chutná lépe než zmrzlina!

Tvarohová bomba BEZ cukru: Úžasně chutný pamlsek za 10 minut, v létě ji dělám skoro každý den !

Když přišli z koupačky, čekalo je překvapení. K obědu jim připravila luxusní skleněný salát! Takovou dobrotu ještě neochutnali.

Zaručeně nejlepší Cuketové pagáče: To těsto je tak lehoučké a výborné, že i druhý den jsou jako čerstvě upečené !

Další články