Dokonalé těsto na štrůdl podle prababičky: Netrhá se, výborně se s ním pracuje a zaručeně se vám vydaří !

4176
Sdílejte

Vždycky jsem si myslela, že připravit taženou štrůdl je hotová věda. No s tímto těstem je to opravdu jednoduché – těsto je jako plastelína, výborně se s ním pracuje, netrhá se a mně se ještě nestalo, že by se štrůdl nevydařil.

Potřebujeme:

1 vejce

400 g prosáté hladké mouky

100 ml vlažné vody

špetku soli

2 lžíce octa

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články