Dokonalé těsto na štrůdl podle prababičky: Netrhá se, výborně se s ním pracuje a zaručeně se vám vydaří !

2818
Sdílejte

Vždycky jsem si myslela, že připravit taženou štrůdl je hotová věda. No s tímto těstem je to opravdu jednoduché – těsto je jako plastelína, výborně se s ním pracuje, netrhá se a mně se ještě nestalo, že by se štrůdl nevydařil.

Kam dál?

Křehké medové kolečka s marmeládou.Tento RECEPT dělám na Vánoce spoustu let, fantastická chuť a dlouho vydrží !

MRKEV je mnohem chutnější než hranolky: Stačí ji POUZE dát na pekáč a posypat česnekovou směsí – nejchutnější příloha na světě !

Kuřecí maso s bramborami trochu jinak: Udělejte dojem na pozvané hosty touto úžasnou roládou zabalenou ve slanině !

Nepečené kuličky z kondenzovaného mléka, které chutnají úplně jako Marlenka: Když jsou na stole, netřeba už jiné dezerty !

Geniální nepečené TYČINKY na vánoční svátky, rozplývají se v ústech! Stačí jen 3 ingredience a 10 minut

Další články