Dokonalá šlehačková bábovka, nejrychlejší a nejchutnější na světě ! Vyzkoušejte ji a jinou nebudete dělat !

7993
Sdílejte

Postup:

1. Vejce s cukrem ušleháme do pěny, přidáme smetanu, vanilkový cukr a nakonec mouku spolu s práškem do pečiva.

2. Vymícháme jednotné hladké těsto. Formu na bábovku vymažeme tukem a vysypeme moukou.

3. Do formy navrstvíme ½ těsta a do zbylého vmícháme kakao. Tmavé těsto navrstvíme na světlé a vyložíme do vyhřáté trouby. Pečeme při teplotě 180 stupňů 35 minut.

4. Necháme chvíli vychladnout, vyklopíme a můžeme přelít čokoládovou polevou – já rozpustila čokoládu na vaření spolu s olejem a přelila přes bábovku.

Případně ji můžete jen posypat práškovým cukrem.

Dobrou chuť

Kam dál?

Nepečené FERRERO kuličky, které každý miluje: Chutnají úplně jako kupovaný dezert z obchodu

Když chci připravit rychlé občerstvení, tento recept mě vždy zachrání ! Tyto sýrové kulky jsou u nás v rodině hitem !

Lahodná zmrzlina BEZ cukru za 1 minutu: Žádná smetana, vejce a můžete ji také na dietě – dělám ji celou sezónu !

Babiččina čalamáda na studeno – nejlepší RECEPT: Žádné zavařování ani vaření! Jde o nejlepší přílohu, jakou znám

Máte doma mléko a jahody? Připravte si tyto osvěžující jahodové poháry a budete se olizovat !

Další články