Dokonalá šlehačková bábovka, nejrychlejší a nejchutnější na světě ! Vyzkoušejte ji a jinou nebudete dělat !

21300
Sdílejte

3 vejce
250 g moučkového cukru
1 bal. vanilkového cukru
250 ml smetany na šlehání
250 g polohrubé mouky
1 bal. prášku do pečiva
1 lžíci kakaa

Postup:
1. Vejce s cukrem ušleháme do pěny, přidáme smetanu, vanilkový cukr a nakonec mouku spolu s práškem do pečiva.
2. Vymícháme jednotné hladké těsto. Formu na bábovku vymažeme tukem a vysypeme moukou.
3. Do formy navrstvíme ½ těsta a do zbylého vmícháme kakao. Tmavé těsto navrstvíme na světlé a vyložíme do vyhřáté trouby. Pečeme při teplotě 180 stupňů 35 minut.
4. Necháme chvíli vychladnout, vyklopíme a můžeme přelít čokoládovou polevou – já rozpustila čokoládu na vaření spolu s olejem a přelila přes bábovku.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články