7 znaků, že je do vás někdo zamilovaný. Všimněte si hlavně bod číslo 2!

6558
Sdílejte

Zdá se, že láska nejenže v nás vyvolává pocit vzrušení a motýli v břiše, ale obecně má velký vliv na celé naše tělo, ať už je to červenání se a nadměrné pocení, nebo dojde k hormonálním a psychologickým změnám. Tyto příznaky mohou být někdy takové zřejmé, že můžete snadno zjistit, kdy je člověk do vás zamilovaný, i když se tváří, že jste mu lhostejní.

1. Hormonální změny: Je známo, že skupina určitých hormonů je zodpovědná za skutečně silné pocity. Uvolňování těchto hormonů způsobuje, že lidé cítí romantické pocity a vášeň, které prostě nemohou velmi dobře ovládat. Muži se začínají chovat romantičtější, jemnější a pozorněji kvůli oxytocinu, zatímco ženy mají hodně energie kvůli testosteronu.

2. Změna hlasu: Náš hlas se neustále mění. Podle jisté studie, hlas ženy, která mluví se svým milovaným se podvědomě stává jemnějším a vyšším. Na druhé straně, další výzkum dokázal, že ženy vědí manipulovat s jejich hlasem, aby byly tak atraktivnější. Muži nevědomě dávají přednost ženám, jejichž hlas je posazen výše, protože naznačuje, že je pečlivá a spolehlivá. Nižší hlas láká muže, kteří mají zájem o pohlavní styk.

Kam dál?

Rodina ztrácí na důležitosti? Nežijeme pospolu, nesdílíme společné hodnoty, sdílení a péči v rámci rodiny řeší služby

Kdy je ten správný čas přestat řídit a varovné signály, které by měly seniory upozornit, že nastal čas zvážit ukončení řízení

Chlapeček zemřel pár hodin po porodu. Nemocnice dala od neštěstí ruce pryč

Pozor při cestě k moři : Chorvati budou přitvrzovat vůči řidičům. Zavádějí nová opatření

Zemřela nejstarší siamská dvojčata Lori a George Schappellovi. Bylo jim 62 let

Další články