Takovou přípravu houbové polévky prostě neznáte. S koprem a zakysanou smetanou získáte naprosto jedinečnou a jemnou chuť. Babička na vás bude pyšná!

1871
Sdílejte

Než přidáte zakysanou smetanu do polévky, nechte ji mimo lednici, aby měla pokojovou teplotu.

Pokud chcete čistě vegetariánský pokrm, použijte zeleninový vývar.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články