Takovou přípravu houbové polévky prostě neznáte. S koprem a zakysanou smetanou získáte naprosto jedinečnou a jemnou chuť. Babička na vás bude pyšná!

1903
Sdílejte

Po 3 minutách zaprašte hladkou moukou a oběma druhy mletých paprik, vše krátce orestujte a zalijte horkým vývarem. Vařte asi 10 minut.

Polévku osolte, opepřete čerstvě namletým pepřem a posypte nasekaným čerstvým koprem. Nakonec ji zjemněte polovinou zakysané smetany.

Při servírování ozdobte polévku kopečkem zakysané smetany a několika snítkami kopru.

Tip

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články