Vepřový plátek se žampiónovou směsí. Masíčko je tak křehké, že se rozpadá na jazyku

6002
Sdílejte

2. Plátky masa po okrajích nařízneme, naklepeme,
osolíme, opepříme a na oleji z obou stran opečeme. Na talíři plátky masa poklademe žampionovou směsí.

Recept pokračuje na další straně

3. Podáváme s vařenými nebo opékanými brambory či s bramborovými hranolky.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články