Vepřový plátek se žampiónovou směsí. Masíčko je tak křehké, že se rozpadá na jazyku

6025
Sdílejte

Uvařte doma tuto nestárnoucí klasiku z vepřového masa, kterou doplňují brambory nebo rýže.

Ingredience :

4 plátky z vepřové kýty nebo kotlet
1 cibule
olej,
200 g žampionů
3 sterilované kapie
2 lžíce kečupu
oregano
mletý pepř
sůl

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články