Tyto 4 znamení zvěrokruhu najdou do konce tohoto roku pravou lásku!

7361
Sdílejte

Většina lidí by chtělo vědět, co je v budoucnu čeká. Další jsou však šťastní z toho, že nevědí, co je překvapí a život berou tak, jak to je. Když jde o lásku, každý však chce vědět, kdo ho potká. Jak tedy hvězdy přejí znamením, co se týče lásky a jak pro ně vypadá rok 2020?

VODNÁŘ – Pokud již máte vztah a chcete vědět, co vás v něm v budoucnu čeká, můžete být spokojená. Vaše láska je stabilní a pravděpodobně ji nic vážného v příštím roce neohrozí. Pokud však nikoho nemáte, můžete se těšit. Tento rok to může být ten pravý.

RYBY – Letos to možná nevypadá na romantický a dlouhodobý vztah, zato na vášnivé příběhy určitě ano. Budete si moci vybírat hned z několika mužů, pozor však na to, kterého zvolíte. Vše se tím změní.

BARAN – Hádky vás budou potkávat v běžném, ale i v milostném životě. Ačkoliv byste se tomu chtěli vyhnout, velmi si nepomůžete a většinou se necháte jen hloupě vyprovokovat. Právě to může váš vztah dostat do krize.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články