Tento nápoj pomáhá zmírnit bolesti kolen a kloubů: Obsahuje vše, co vaše klouby potřebují, už za 5 dní cítíte úlevu !

9674
Sdílejte

Mnoho lidí pociťuje bolest kloubů , avšak spojují ji s procesem stárnutí a proto se mylně domnívají, že je to normální bez možnosti léčby.

Bolesti kolen mohou být způsobeny například opotřebením svalů a tkání, sníženou hustotou kostí, nadměrnou zátěží například v důsledku nadváhy. Nedostatek vitamínů je také známou příčinou bolesti kolen. Obzvlášť pokud tělu chybí vápník, vitamin D a železo.

Lidé s nedostatkem vitamínu D jsou vystaveni riziku artritidy a zánětu kloubů. Existuje přírodní způsob, jak to napravit a dát znovu klouby do pořádku. Pokud však pociťujete bolesti kloubů déle než týden, měli byste vyhledat lékaře a konzultovat s ním svůj zdravotní stav.

Obecně platí, že i pro správnou výživu kloubů je důležité konzumovat stravu bohatou na vitamíny, bromelain a hořčík . Tento koktejl je nabitý látkami, které slouží jako fantastická výživa pro klouby. Základem je ananas, skořice, med a ovesné vločky.

Článek pokračuje na další straně

Ananas

Ananas obsahuje vysoké množství bromelainu – trávicího enzymu, který má protizánětlivé účinky. Snižuje riziko žaludečních vředů, řídnutí kostí, urychluje regeneraci a je vhodné užívat ho i po operacích či při zánětech. Bonusem je i to, že pomáhá při hubnutí, protože pomáhá vylučovat tuk, ačkoli ho sám neštěpí.

Skořice

Skořice pomáhá tělu hlavně v krevním oběhu a přispívá také ke snižování zánětu . Proto je vhodné využít její léčivé účinky například při artritidě.

Kam dál?

Dnešní generace je vyčerpaná aneb když je nedostatek spánku

Pití kávy ve špatný čas může způsobit únavu, hrozí i anémie

Zákaz amalgámu se uspíšil. Plně hrazené plomby pro dospělé už nebudou

První úmrtí na záškrt po 55 letech. Není to banalita, tato nemoc umí udusit miminko i dospělého

Újma po očkování proti covidu? Odpovědnost by měl nést výrobce, říká Válek

Další články