Starodávný borůvkový koláč: Nesmírně chutný a rychlý recept podle babičky, trumfne i kynuté koláče !!

17569
Sdílejte

Těsto navrstvíme na plech vyložený papírem na pečení, uhladíme a dáme do vyhřáté na 180 stupňů . Pečeme asi 15-20 minut.

Zamrzlé borůvky osladíme a dáme rozvařit na plamen. Ve vodě rozmícháme Gustin (kukuřičný škrob) a vmícháme do borůvkové směsi. Na plameni za stálého míchání vaříme, dokud směs nezhoustne.

Recept pokračuje na další straně


Borůvkovou hmotu navrstvíme na vychladlé těsto a necháme ztuhnou ť.

Nakonec si vyšleháme šlehačku s mlékem a naneseme na vrch dezertu.

Posypeme kakaem a podáváme vychlazené.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články