Sousedka mi poradila, jak uvařit nejjemnější a nejchutnější krupicové knedlíčky do polévky: Držte se tohoto a budou nadýchané jako z bavlnky !

9202
Sdílejte

Jak vařit knedlíčky v polévce?


Nejdříve snižte intenzitu plamene tak , aby polévka vřela pomalu. Pokud nebudete postupovat podle tohoto pravidla, knedlíčky se rozpadnou. Potom obyčejnou kovovou lžičkou, kterou jsme si namočeny trochou studené vody dávkujeme knedlíčky do polévky – velikost závisí na vás, my máme rádi větší knedlíčky.

Recept pokračuje na další straně

Tento postup opakujte tolikrát, kolikrát je to nutné, dokud vypotřebujete veškerou směs, přičemž lžičku pokaždé navlhčete studenou vodou.

Tímto způsobem se knedlíky nelepí na kov. Nechte krupicové knedlíky převařit v polévce pod pokličkou 7 – 10 minut.

Když je čas, polévka je připravena. Knedlíčky jsou vynikající v kuřecích nebo zeleninové polévce.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články