Sousedka mi poradila, jak uvařit nejjemnější a nejchutnější krupicové knedlíčky do polévky: Držte se tohoto a budou nadýchané jako z bavlnky !

9202
Sdílejte

špetka soli

olej

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Obě vejce vyšlehejte v misce s vidličkou a během míchání přidejte sůl a jedlou sodu. Po úplném rozmíchání postupně přisypeme krupici – za stálého míchání vidličkou. Nakonec přidejte olej a vymíchejte jednotnou hmotu.

Směs na knedlíčky by měla mít mírně viskózní (mírně lapkavou, mazlavou) konzistenci.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články