Rychlý a velmi jemný mřížovník s pudinkovým krémem: Každé sousto doslova taje na jazyku

1922
Sdílejte

Postup:

1. Nejdříve si připravíme krém.

2. V misce smícháme všechny ingredience kromě másla a uvaříme hustý pudink. Podle chuti přidáme vanilin nebo vanilkový cukr. Necháme vychladnout a potom do pudingu vmícháme našlehané máslo.

3. Na těsto se vejce ušleháme s cukrem a solí a vanilkou do pěny.

4. Přimícháme zakysanou smetanu, olej a důkladně promícháme.

5. Mouku prosejeme, smícháme s práškem do pečiva a po částech vmícháme do těsta.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Nakrájet 3 banány na plech, zalít těstem a péct takto i 3x týdně. Nejchutnější RYCHLÝ koláč ke kávičce !

Bezkonkurenční recept na dort “ptačí mléko”: Je neskutečně lehký, jemný a nadýchaný!

Recept na dokonalou MARLENKU, kterou připravíte bez pečení: Tento luxusní recept, dělám skoro každý týden !

Boží milosti : Tradiční sladké Velikonoční pečivo. Určitě vám zachutnají hned jak je ochutnáte !

Tohle je nejkrásnější pohoštění na VELIKONOCE: Když dám na stůl tyto misky, ostatních dobrot si nikdo ani nevšimne !

Další články