Rychlý a velmi jemný mřížovník s pudinkovým krémem: Každé sousto doslova taje na jazyku

4661
Sdílejte

mléko 250 ml

kukuřičný škrob 20 g

cukr kr. 60 g

máslo 25 g

citronová šťáva 1 lžíce

citrónová kůra

špetka soli

Na zdobení koláče je vhodné používat mandlové plátky, nasekané ořechy, moučkový cukr nebo strouhanou čokoládu

Recept pokračuje na další straně

Postup:

1. Nejdříve si připravíme krém.

2. V misce smícháme všechny ingredience kromě másla a uvaříme hustý pudink. Podle chuti přidáme vanilin nebo vanilkový cukr. Necháme vychladnout a potom do pudingu vmícháme našlehané máslo.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články