Retro pomazánka na chlebíčky: Mám už po 60-tce, ale lepší jsem ještě nejedla – nejlepší recept !

20152
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Žloutky rozmačkáme vidličkou, bílky nakrájíme na větší kousky. Žloutek smícháme s majonézou, zakysanou smetanou, hořčicí a kořením. Nasekané vaječné bílky se smíchají s nakrájenou cibulkou.

Necháme odpočinout v lednici po dobu nejméně 2 hodin, aby se chutě dokonale propojily. Podáváme s pečivem a libovolnými přísadami.Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články