Postup:
Úvodem: Pokud jsou vaše maliny zmrazené, snižte množství šťávy o pár lžic, aby to nebylo příliš řídké. Pokud si všimnete, že jsou maliny velmi vodnaté, můžete přidat více kukuřičného škrobu.
Na piškot vyšleháme máslo s cukrem do pěny, postupně přidáme žloutky, vodu a nakonec vmícháme i prosátou mouku s ostatními sypkými přísadami. Navrstvíme na plech vyložený papírem na pečení.
Recept pokračuje na další straně
Z bílků a cukru vyšleháme tuhý sníh, do kterého během šlehání přidáme i sůl , škrob a nakonec citrónovou šťávu. Sníh navrstvíme na piškot.
Pečeme při teplotě 180 stupňů v předehřáté troubě asi 25 minut.
Ovocnou šťávu smícháme se škrobem a dáme vařit na plamen . V troše šťávy, kterou jsme si odlili rozmícháme dva pudinky, přidáme do šťávy na plameni. Vmícháme i maliny a necháme v pudinku rozvařit.
Recept pokračuje na další straně
Upečený plát rozdělíme na dvě poloviny . Na jednu natřeme malinový krém a šlehačku, kterou jsme si vyšlehali ze smetany a cukru.
Přikryjeme druhým plátem těsta – bílková část je na vrchu. Posypeme cukrem a podáváme vychlazené.