Rajský koláč s pěnou – nejlepší na světě: Peču ho i na každou oslavu i na svatby, tak je fantastický !

10201
Sdílejte

Postup:

Úvodem: Pokud jsou vaše maliny zmrazené, snižte množství šťávy o pár lžic, aby to nebylo příliš řídké. Pokud si všimnete, že jsou maliny velmi vodnaté, můžete přidat více kukuřičného škrobu.

Na piškot vyšleháme máslo s cukrem do pěny, postupně přidáme žloutky, vodu a nakonec vmícháme i prosátou mouku s ostatními sypkými přísadami. Navrstvíme na plech vyložený papírem na pečení.

Recept pokračuje na další straně

Z bílků a cukru vyšleháme tuhý sníh, do kterého během šlehání přidáme i sůl , škrob a nakonec citrónovou šťávu. Sníh navrstvíme na piškot.

Pečeme při teplotě 180 stupňů v předehřáté troubě asi 25 minut.

Ovocnou šťávu smícháme se škrobem a dáme vařit na plamen . V troše šťávy, kterou jsme si odlili rozmícháme dva pudinky, přidáme do šťávy na plameni. Vmícháme i maliny a necháme v pudinku rozvařit.

Recept pokračuje na další straně

Upečený plát rozdělíme na dvě poloviny . Na jednu natřeme malinový krém a šlehačku, kterou jsme si vyšlehali ze smetany a cukru.

Přikryjeme druhým plátem těsta – bílková část je na vrchu. Posypeme cukrem a podáváme vychlazené.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články