Uvařila pudink a dala tam sýr. Za 10 minut servírovala luxusní dezert, který ocenila celá rodina.

Sdílejte

Pracovní postup

Pudinkový prášek se 2 lžícemi cukru rozmíchejte ve 200 ml mléka. Do zbylého mléka přidejte 1 kávovou lžičku vanilkové esence a uveďte k varu. Použijte nejlépe hrnec s dvojitým dnem nebo vařte ve vodní lázni. Přilijte mléko s pudinkovým práškem a za stálého míchání vařte asi 2 minuty, dokud směs nezhoustne. Hotový puding nechte vychladnout. Během té doby často promíchávejte, aby se netvořil tuhý nevzhledný škraloup.

V misce dobře rozmačkejte vidličkou banán. Vmíchejte sýr a nakonec přidejte vychladlý pudink. Dobře promíchejte, nebo rozmixujte.

Dezert rozdělte do misek a ozdobte ovocem. Vložte vychladit do lednice a podávejte. Dobrou chuť.

Tip

  • pokud budete dezert jíst až druhý den, vyložte dno misky piškoty, nebo neplněnými sušenkami, aby vsákly tekutinu, která se uvolní z pudinku během delšího stání
  • ozdobte plátky banánu a lístkem meduňky

Kam dál?

Nenáročné obložené vepřové kotlety pečené v troubě: Fantastické jídlo, které se hodí na běžný den, i na slavnostní stůl !

Mimořádně lehké a chutné slané pečivo se sýrem. Ideální k vínku, nebo jen tak když dostanete chuť na něco křupavého !

Stačí smíchat jen majonézu a mouku a máte základ na toto skvělé jídlo : Těsto naplňte chutnou kuřecí nádivkou a všichni u stolu se budou jen oblizovat !

Tohle je můj nejoblíbenější dezert : Je lehký, rychlý a super chutný !

Jednoduché, levné a dokonale křupavé hrnkové housky. Chutnají jako od pekaře !

Další články