Povaha muže podle měsíce narození ! Budete šokováni !

28025
Sdílejte

Astrologové již dlouho naznačují, že měsíc narození člověka je nesmírně důležitý, co se týče objevování jeho postojů a pohledů na svět. To znamená, že měsíc narození hraje obrovskou roli v utváření osobnosti. Každý měsíc narození muže si můžete přečíst níže.

Leden

Muži narození v lednu jsou energičtí a mají stále tu svou dětskou spontánnost. Jsou to věrní, upřímní a milí lidé. Jsou to vůdčí typy, protože dokáží udržet emoční stabilitu a vyrovnanost. Pokud něco začnou, vždycky do dotáhnou do konce.

Únor

Tyto muži jsou na jednu stranu extrémně silné osobnosti a na druhou stranu strašně zranitelní. Jsou to velmi tvrdohlaví jedinci, kteří si nechodí za nikým pro rady, většinu věcí si dělají po svém. Jsou spolehliví a vždycky si najdou způsob, jak vydělat zajímavé peníze.

Pokračování na další straně

Březen

Muži narození v březnu jsou perfekcionisté. Pokud to není přesně podle jejich představ, tak o to nestojí. Jsou to dobrodružní lidé, kteří se neustále snaží dostávat o kus dál, potřebují se zdokonalovat. Avšak jejich slabinou je, že nedokáží unést kritiku. Myslí si totiž, že se jedná o jakousi formu odmítnutí. Občas se kvůli tomu urazí.

Duben

Jedná se o muže, kteří žijí stereotypní život. Každý den je téměř stejný. Pro ženu, která má ráda stereotypní život, je tento muž ideální. Má totiž svůj režim, který téměř neporušuje. Je věrný, jemný a klidný. S tímto mužem se nemusíte bát, že vás podvede. Jedná se o ty nejvěrnější muže vůbec.

Kam dál?

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Vaše duševní síla podle znamení zvěrokruhu: Kozorozi mohou dobýt svět, Štíři vám ukáží, jak žít život

Největší hlupáci podle horoskopu: Žebříček vede těchto 5 znamení zvěrokruhu

Pro nositele šesti znamení zvěrokruhu dnes začíná období pěti let plných štěstí a úspěchů

Další články