Populární zpěvačka TO přiznává: Psychické problémy !

3591
Sdílejte

Známá a populární zpěvačka, která se již léta drží v popředí hudebního showbyznysu, přiznala před pár dny něco, na co by měl zřejmě odvahu jen málokdo. Kráska, která je zároveň mámou dvou dcer, potvrdila psychické problémy, které se po letech přihlásili o slovo.

Oblíbená zpěvačka, která působí více v anglickém Londýně jako v naší domovině, zažívá náročné období. Jana Kirschner, která posledně zasedla do porotcovské židle soutěže The Voice, musí stejně jako ostatní vypořádat s karanténou spojenou s koronavirem.

Jako zpěvačka uvedla na sociální síti, není to pro ni vůbec jednoduché. Na rovinu svým fanouškům přiznala, že se jí po letech vrátili psychické problémy, které již v minulosti překonala. “ Park je náš les. Zde odbourává stres a sporadické záchvaty paniky, které se vrátily po devíti letech, právě v době lockdownu.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Česko přispívá na sbírku rodině navigátorky rallye Krejčíkové. Rodina věnovala většinu svých financí na závodění a nemají peníze ani na pohřeb

Princezna Kate oslavila narozeniny svého syna Louise. Nejspíš i letos neopomenula svou tradici a upekla synovi narozeninový dort

Když své jméno očistí, může se do politiky vrátit, slibovala Pekarová Adamová. Teď se od kamaráda Feriho distancovala

Velké překvapení připravila pro své fanoušky herečka Veronika Žilková (62). Změnila jsem si jméno!

Lidé mají jasno o rozchodu Andreje Babiše : Monika randí se zahradníkem

Další články