Polštářkový koláč : Už 30 let je to nejoblíbenější tvaroháč v naší rodině – Jen ochucený tvaroh, puding a kakaové těsto !

14417
Sdílejte

Postup:

Oddělíme si žloutky od bílků. Žloutky vyšleháme do pěny. Pak přidáme vodu, olej a polovinu cukru. Z bílků a zbylého cukru vyšleháme tuhý sníh. Polovinu sněhu vmícháme do žloutků. Potom přidáme prosátou mouku s kakaem a práškem do pečiva. Nakonec opatrně vmícháme zbytek sněhu. Mícháme tak, aby si hmota zachovala nadýchanou konzistenci.

Recept pokračuje na další straně

Těsto nalijeme na vymazaný plech. Tvaroh, pudinkový prášek a cukr vyšleháme na krém.

Potom naplníme do cukrářského sáčku a těsto ozdobíme mřížkou z tvarohové náplně.

Dáme upéct do trouby na 180 st. asi 30 min. Tvaroh se v těstě propadne, tak vzniknou polštářky.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články